Ανοικτά τα χιονοδρομικά σε Σέλι και Τρία -Πέντε Πηγάδια

Περιχαρείς οι κάτοικοι της Ημαθίας καλωσόρισαν το χιόνι που κάλυψε τον ορεινό όγκο του Σελίου και απευθύνουν πρόσκληση στους λάτρεις των χειμερινών σπόρ να απολαύσουν δυναμικές καταβάσεις.

Από περίοπτη θέση, στην κορυφή του Βερμίου ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας, Κώστας Καλαϊτζίδης, επιβεβαιώνει την συντονισμένη δουλειά που πραγματοποιούν οι τοπικές αρχές και όλου οι φορείς της Πολιτικής Προστασίας, προκειμένου να παραμείνουν οι δρόμοι ανοικτοί και κυρίως ασφαλείς για κατοίκους και επισκέπτες.

Με θερμοκρασίες μείον δυο βαθμούς το μεσημέρι έως και πολύ χαμηλότερα το βράδυ η επιμελητεία, για προμήθειες και διασπορά του αλατιού, με την συνδρομή των εκχιονιστικών μηχανημάτων είναι αναγκαία προϋπόθεση για την ζωή των κατοίκων.

Όσον αφορά την γέφυρα επί του ρέματος Κρασοπούλη, στην οδό μεταξύ Παλαιού Προδρόμου και Κουλούρας – Μελίκης, ο κ. Καλαϊτζίδης, αναφέρει πως έχει κλείσει, λόγω καθιζήσεως για την ασφάλεια των οδηγών, παρ’ ότι πρόκειται για επαρχιακό, κυρίως αγροτικό δρόμο.

Ο κ. Καλαϊτζίδης, απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για μια επίσκεψη στα Τρία- Πέντε Πηγάδια, όπου η φιλοξενία είναι μοναδική και συνδυάζεται με το διάσημο ξυνόμαυρο κρασί της Νάουσας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος