Ανησυχία για τα περιστατικά επιθέσεων σε λεωφορεία του ΟΑΣΘ

Αυξάνονται τα περιστατικά επιθέσεων σε λεωφορεία. Μία νεαρή γυναίκα μιλάει στην ΕΡΤ3 για την επίθεση που δέχτηκε επίθεση μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ, ο οποίος την τρομοκράτησε υπό την απειλή όπλου.

Αντιμέτωπη με δύο νεαρούς που δεν δίστασαν να την απειλήσουν με όπλο μέσα σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που βρισκόταν εν κινήσει ήρθε όπως καταγγέλλει μια νεαρή γυναίκα πριν από λίγες μέρες. Όπως περιγράφει, οι νεαροί πιθανόν υπό την επήρεια ουσιών, παρενόχλησαν την ίδια και άλλους επιβάτες οι οποίοι έντρομοι αποβιβάστηκαν στην επόμενη στάση.

Επιβάτες και εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ γίνονται καθημερινά μάρτυρες περιστατικών, κάποιοι μάλιστα έχουν πέσει και οι ίδιοι θύματα κλοπών. Όπως λένε, οι επιτήδειοι εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό εντός των λεωφορείων και δρώντας σε ώρες αιχμής, με διάφορα τεχνάσματα προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν από τους ανυποψίαστους επιβάτες. Τα περισσότερα περιστατικά καταγράφονται σε δρομολόγια στο κέντρο της πόλης. Οι επιβάτες θα πρέπει να ιδιαίτερα προσεκτικοί, να καταγγέλλουν τα περιστατικά στους οδηγούς και στην αστυνομία.

Ρεπορτάζ Π. Σαρόγλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος