Αλεξανδρούπολη: Καθημερινά τα τροχαία ατυχήματα με δικυκλιστές με δικυκλιστές που διέρχονται από διάβαση

Σιδηροδρομική γραμμή στην Αλεξανδρούπολη περνά από κεντρικό δρόμο της πόλης, στο σημείο υπάρχουν κακοτεχνίες και τα ατυχήματα είναι πολλά και καθημερινά.

Το τελευταίο διάστημα όμως είναι σε εξέλιξη ένα σημαντικό έργο και αλλάζει εντελώς το έδαφος και το υπέδαφος για να μπορούν να διέρχονται τα αυτοκίνητα, αλλά και οι δικυκλιστές χωρίς να έχουν πρόβλημα.

Ο κ.Γιάννης Ναϊτίδης, αντιδήμαρχος καθημερινότητας του δήμου Αλεξανδρούπολης μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για τα έργα που είναι σε εξέλιξη.

«Είναι μια πολύ βασική παρέμβαση και σε βασικό σημείο για την Αλεξανδρούπολη, καθώς είναι η βασική ανατολική είσοδος της πόλης μας, η είσοδος του λιμανιού με μια ισόπεδη διάβαση που είχε ελαστικό δάπεδο κάτω και μετά από χρόνια είχε φθαρεί, με πολλά περιστατικά. Τώρα όμως γίνεται τσιμεντόστρωση με ειδικούς σκληρυντές,, αλλάζουμε το δάπεδο όλης της διάβασης και παράλληλα φτιάχνουμε και το πεζοδρόμιο δεξιά και αριστερά για την ασφαλή διέλευση των πεζών. Ακόμη ένα δεικαήμερο θα κάνουμε υπομονή για να φτιαχτεί το έργο», όπως είπε.

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Σταματάκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος