«Αγιοδημήτρια Διπλοχωρίου»: Το εγκαταλελειμμένο χωριό της Δράμας ζωντανεύει ξανά

Το Διπλοχώρι είναι ένα εγκαταλελειμμένο χωριό του δήμου Νευροκοπίου, στον νομό Δράμας. Εκεί, υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και κάποιοι άνθρωποι, που αγαπούν τον τόπο τους, κάθε μέρα στη γιορτή του Αγίου Δημητρίου φροντίζουν να κάνουν μία σειρά από εκδηλώσεις για να «ζωντανέψουν» τον τόπο τους.

Ο Σάββας Κωνσταντινίδης, με καταγωγή από το Διπλοχώρι, είναι ένας από τους ενεργούς κατοίκους, που για τρίτη χρονιά φέτος διοργανώνουν τα «Αγιοδημήτρια Διπλοχωρίου».

Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ3 και την εκπομπή «Περίμετρος» τόνισε πως στόχος είναι να έρθουν ξανά οι άνθρωποι στον τόπο τους, να τον γνωρίσουν καλύτερα, να συναντηθούν, να αγκαλιαστούν, να θυμηθούν, να φάνε και να πιούνε.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος