8ο MaskaRun στον Ορχομενό την Κυριακή 10 Μαρτίου

Η 8η διοργάνωση του MaskaRun θα διεξαχθεί στον Ορχομενό την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024. Το MaskaRun, είναι μια πολύχρωμη αθλητική γιορτή γιορτή, με αγώνα δρόμου-περίπατο 3χλμ στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν μικροί και μεγάλοι.

Διοργανώθηκε για πρώτη φορά στον Ορχομενό το 2016. Έκτοτε και άλλες πόλεις διοργανώνουν αυτόν τον αγώνα στο πλαίσιο των Αποκριάτικων εκδηλώσεων ενώ ο Ορχομενός κρατά την πρωτιά σε αυτή την πρωτοπορία.

Το MaskaRun Ορχομενού είναι μια διαφορετική και ξεχωριστή γιορτή του αθλητισμού, της συμμετοχής από φίλους του MaskaRun που το στηρίζουν με την εθελοντική τους προσφορά σε κάθε πτυχή, της διαφορετικής και αυθόρμητης προσέγγισης στη συμμετοχή, στο κέφι και στη διάθεση.

Ο Μπάμπης Ζαννιάς υπεύθυνος της διοργάνωσης μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για την εκδήλωση που συνδυάζει καρναβάλια και αθλητισμό. «Κάνουμε τη βόλτα μας στον Ορχομενό, είτε τρέχοντας, είτε περπατώντας. Φέτος έχουμε κάνει ρεκόρ συμμετοχών. Είναι 3χλμ, που μπορούν όλοι να συμμετάσχουν. Το MaskaRun είναι ο προπομπός των καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Ορχομενό», όπως είπε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος