Οι Monie & Monie Conniente και ο Διογένης Δασκάλου γιορτάζουν 30 χρόνια πορείας

Ο Διογένης Δασκάλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μέρα με Χρώμα» και αναφέρθηκε στην 30ετή πορεία των Monie & Monie Conniente, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τρεις παραστάσεις στο Καφωδείο Ελληνικό στις 16, 23 και 30 Μαρτίου.

Μεταξύ άλλων, ο Διογένης Δασκάλου αναφέρθηκε στην ποσόστωση για ελληνικό τραγούδι, που βάζει το υπουργείο Πολιτισμού. «Σε ένα βράδυ η Λ. Μενδώνη έγινε καλή από επαναστάτες έντεχνους καλλιτέχνες γιατί αυτό είναι προς οικονομικό όφελος όλων αυτών των ανθρώπων από εκεί, που ήταν κατάπτυστη», ανέφερε αρχικά ο Δ. Δασκάλου.

«Το ελληνικό τραγούδι πλέον δεν εμπεριέχει Λοΐζο, Χατζηδάκη, Ξαρχάκο για να είναι μία πολύ καλή αφορμή για ελληνική κουλτούρα γιατί μόνο κάτι ιδεοληπτικοί γέροντες φαντάζονται ότι παίζει ακόμη Τσιτσάνης στις ταβέρνες. Αν μπούμε τώρα σε ένα ταβερνείο, αυτά, που θα ακούσουμε είναι τουλάχιστον αισχρά στην πλειοψηφία τους», σχολίασε.

Σε ό,τι αφορά την παράστασή τόνισε: «Υπήρχε η δυνατότητα για μεγάλους χώρους όπως ήμασταν μέχρι πέρσι στο Beer Festival αλλά ήθελα να κλείσουμε αυτά τα 30 χρόνια με την αίσθηση, που είχαν ανοίξει, του ξυλουργείου του Μύλου, σε ένα μικρό μέρος, που να δημιουργηθεί αυτή η… cozy κατάσταση».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος