Τρίτος στον κόσμο ο Χανιώτης Απόστολος Παπαστάμος!

Ιστορία έγραψε ξανά ο Απόστολος Παπαστάμος, αυτή τη φορά στη Βουδαπέστη και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης.
Ο πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατάφερε να κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στην κούρσα των 200μ. μικτή ατομική, σπάζοντας και πάλι τα χρονόμετρα!
Ο Παπαστάμος έκανε την υπέρβαση, σημειώνοντας νέο πανελλήνιο ρεκόρ, με χρόνο 1:59.62 που βελτιώνει το ρεκόρ που είχε σημειώσει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Καζάν.
Αυτή τη φορά η επίδοση του τον έφερε στην 3η θέση του κόσμου και μάλιστα μια ανάσα από την κατάκτηση της 2ης θέσης και το ασημένιο μετάλλιο, η οποία κατέληξε στον Καναδό, Φίνλεϊ Χιου Νοξ, με χρόνο 1:59.44. Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Καρσόν Φοστέρ από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με 1:58.46.
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια τεράστια, ασύλληπτη επιτυχία για τον Παπαστάμο και την ελληνική κολύμβηση, με τον Χανιώτη πρωταθλητή να στέλνει το μήνυμα για μια ακόμα φορά ότι το μέλλον του ανήκει.
Μάλιστα ο χρόνος του αποτελεί όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου ήδη έχει εξασφαλίσει την παρουσία του το επόμενο καλοκαίρι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος