Υπάρχει πρόβλημα υποστελέχωσης στην οικονομική / διοικητική υπηρεσία του ΔΟΚΟΙΠ γι αυτό και σημειώνονται καθυστερήσεις στην έγκαιρη καταβολή των δεδουλευμένων στον Οργανισμό σε 37 εργαζομένους, δήλωσε στην ΕΡΤ Χανίων ο Δήμαρχος Τάσος Βάμβουκας.
Στη συνέντευξή του στην ελληνική ραδιοφωνία ο κ. Βάμβουκας, τόνισε ότι έχει εκταμιευθεί το ποσό που αντιστοιχεί στη μισθοδοσία, ενώ οι εργαζόμενοι αναμένεται να πληρωθούν στις 27 περίπου Απριλίου.
Σύμφωνα με τον κ. Βάμβουκα, η ασθένεια μιας υπαλλήλου του ΔΟΚΟΙΠ, προκάλεσε συσσώρευση υποθέσεων προς διεκπεραίωση. Εδώ και ένα μήνα, ο Δήμος έχει τοποθετήσει υπάλληλο, ωστόσο ο όγκος εργασίας θα χρειαστεί χρόνο για να διευθετηθεί, σύμφωνα με τον κ. Βάμβουκα.
Ακούστε τη συνέντευξη:
https://www.mixcloud.com/Ertchanion1/11-04-2017-%CE%BF-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%AC%CF%83%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%AC%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%81%CF%84-%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%89%CE%BD/
Ρεπορτάζ: Κατερίνα Πολύζου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος