Ατελείωτη ηταν η αναμονή και οι ουρές στα Χανιά για μια θέση σε παιδικό σταθμό χθες βράδυ.Γονείς συγγενείς παππούδες γιαγιάδες όλοι επιστρατεύτηκαν χθες σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσουν μια θέση για το παιδί τους στους σταθμούς μεσω ΕΣΠΑ.Το σκηνικό γνώριμο και από προηγούμενες χρονιές στα Χανιά. Γονείς να ταλαιπωρούνται και να ξεροσταλιάζουν έξω από παιδικούς σταθμούς ώστε να προλάβουν να εγγράψουν τα παιδιά τους και να μην χάσουν τη θέση.Πολλά τα παράπονα για μια κατάσταση που δεν τιμά κανένα, για το αυτονόητο όπως είπαν στην ΕΡΤ Χανίων γονείς που βρέθηκαν στο ίδιο έργο θεατές για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.Οι ενδιαφερόμενοι αιτούντες μπορούν να δουν τα οριστικά αποτέλεσματα της αίτησής τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (www.eetaa.gr, paidikoi.eetaa.gr).
Η είσοδος στην εφαρμογή θα απαιτεί τον ΑΦΜ της/του ενδιαφερόμενης/ου και τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης ή τους κωδικούς TAXISnet του αιτούντος.
Παράλληλα από την εφαρμογή θα λαμβάνονται οι κωδικοί του παιδιού. Στον Οριστικό Πίνακα Κατάταξης θα αναγράφονται κωδικοποιημένα τα στοιχεία της/του ωφελούμενης/ου, τα στοιχεία τουπαιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης»(Voucher).
Οι ενδιαφερόμενοι θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της ΕΕΤΑΑ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος