Αλλάζουν τα δεδομένα για οδηγούς και καταστηματάρχες, στον παραλιακό δρόμο του Ρεθύμνου. Οι αποφάσεις που έλαβε στην τελευταία του συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου έχουν ως στόχο να βελτιώσουν την εικόνα και τη λειτουργία της παραλιακής.
Αποφασίστηκε κάθε Κυριακή να πεζοδρομείται η παραλιακή από τις 11 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, κάτι το οποίο το πρότειναν οι ίδιοι οι καταστηματάρχες στον φορέα, δεδομένου ότι είναι πλέον πολύ έντονο το πρόβλημα με τα σταθμευμένα αυτοκίνητα και μηχανάκια.
Η δεύτερη απόφαση αφορά το ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων, που από τον Φεβρουάριο θα διαρκεί αυστηρά, ως τις 10.30 το πρωί.
Η τρίτη απόφαση αφορά την εικόνα των κλειστών κατά τους χειμερινούς μήνες καταστημάτων, όπου παρατηρείται πολλοί καταστηματάρχες να αφήνουν έξω βάσεις από ομπρέλες, τραπέζια, καρέκλες και άλλα αντικείμενα. Επισημαίνεται σε όλους πως πρέπει να ευπρεπίζουν τον χώρο, αλλιώς θα τους επιβάλλονται πρόστιμα.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος