Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης; Η ΕΡΤ2, κάθε Σαββατοκύριακο, στις 13:15, φέρνει στο τραπέζι μας την «ΠΟΠ μαγειρική», με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου, ο οποίος ετοιμάζει τα καλύτερα πιάτα με ΠΟΠ προϊόντα.

Σάββατο 30 Μαΐου 2020, στις 13:15
Eπεισόδιο 3ο: «Φυστίκια Αιγίνης – Πορτοκάλια Μάλεμε – Σταφίδες Ηλείας»
Ο Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει νόστιμες συνταγές με φιστίκια Αιγίνης, πορτοκάλια Μάλεμε και σταφίδες Ηλείας.
Κυριακή 31 Μαΐου 2020, στις 13:15
Eπεισόδιο 4ο: «Αγκινάρες Ιρίων – Γαλοτύρι – Φυρίκια Πηλίου»
Ο Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει νόστιμες συνταγές με αγκινάρες Ιρίων, γαλοτύρι και φιρίκια Πηλίου.
Κάθε Σαββατοκύριακο οι συνταγές με τα καλύτερα ΠΟΠ προϊόντα έρχονται στο πιάτο σας!
Καλή μας όρεξη!
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
Έτος παραγωγής: 2020
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


