Η «ΠΟΠ μαγειρική» κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, το Σάββατο 23 Μαΐου, στις 13:15, με τον σεφ Νικόλα Σακελλαρίου να μαγειρεύει νόστιμες συνταγές με δύο από τα πιο γνωστά παραδοσιακά ΠΟΠ υλικά: φέτα και σύκα Βραυρώνος-Μαρκόπουλου.
Περίεργα υλικά; «Πειραγμένες» συνταγές; Απρόσμενοι συνδυασμοί; Υλικά που δεν τα βρίσκεις ούτε σε λεξικό; Πιάτα με σουρεαλιστική ονομασία ή πιάτα με ονομασία προέλευσης;



Την Κυριακή 24 Μαΐου 2020, στις 13:15, ο Νικόλας Σακελλαρίου μαγειρεύει γρήγορες και εύκολες συνταγές με ακόμη δύο γνωστά ΠΟΠ προϊόντα: κρητικό παξιμάδι και κασέρι.
Καλή μας όρεξη!
ΠΟΠ μαγειρική
Με τον Νικόλα Σακελλαρίου
Σάββατο 23 Μαΐου 2020
και Κυριακή 24 Μαΐου 2020, στις 13:15
Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Νικόλας Σακελλαρίου
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Καβαδάς
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Εκτέλεση παραγωγής: GV Productions
Έτος παραγωγής: 2020
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


