Καστοριά: Εκδήλωση “Άνθρωπος ή Ασθενής”

Εκδήλωση ευαισθητοποίησης της κοινότητας με παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους διοργανώνει το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο φάσμα του Αυτισμού Νομού  Καστοριάς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί  σήμερα  Τρίτη 23 Αυγούστου στην πλατεία Νέας Ζούζουλης στους Μανιάκους Καστοριάς.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει

17.00-21.00 Βιωματικές Δραστηριότητες και Παιχνίδια για τα παιδιά της περιοχής

21.00-23.00 Προβολή των: Σποτ της Ομάδας Αδερφών που δημιουργήθηκε το 2015, Ταινία μικρού μήκους από το Δημοτικό Σχολείο Δισπηλιού “Αυτισμός, μια αγάπη διαφορετική”, η  αληθινή ιστορία ενός παιδιού που ήθελε να πραγματοποιήσει το όνειρό του “Billy Eliot”.

 Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συνεργασία του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά, Εφήβους και Νεαρούς Ενήλικες με Διαταραχή στο Φάσμα του Αυτισμού Ν. Καστοριάς, του Επιμορφωτικού Συλλόγου Ζουζουλιωτών και της Κινηματογραφικής Λέσχης Καστοριάς.H είσοδος και η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος