Η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου διοργανώνει συναντήσεις της Σχολής Συμβουλευτικής Γάμου και Νέων Γονέων, μία δράση για την προαγωγή της ψυχικής και σωματικής υγείας του παιδιού και του ζευγαριού που προσφέρει στους νέους γονείς εφόδια, γνώσεις, συνεχή ενημέρωση για την στήριξη κάθε μητέρας και πατέρα, στον σύνθετο ρόλο του γονιού, όπως διαμορφώνεται από τις σύγχρονες κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες.
Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Χαλέπας.
Για τον μήνα Σεπτέμβριο η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ. στην ομιλία από τον Εμμανουήλ Σφακιανάκη με θέμα: «Κακοποίηση Ανηλίκων μέσω Διαδικτύου – Διαδικτυακοί Τρόποι Ασφαλούς Πλοήγησης – Τα Ναι και τα Όχι του Διαδικτύου».
Για τους γονείς που έχουν μικρά παιδιά έχει ληφθεί ειδική μέριμνα ούτως ώστε να απασχολούνται σε διαμορφωμένο χώρο του κτηρίου από ομάδα παιδαγωγών που θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση και φύλαξη
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος