Χριστούγεννα στο καταφύγιο Ταύρης με τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει για τα μέλη του τετραήμερη εξόρμηση με ελεύθερη συμμετοχή, για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, στο καταφύγιο του στην Ταύρη, πάνω από το οροπέδιο Ασκύφου, στην επαρχία Σφακίων, από την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018 έως και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2018.
Οι συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσουν μικρές και εύκολες πεζοπορίες στην γύρω ορεινή περιοχή, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν. Στην διάρκεια της παραμονής τους εκεί θα συζητήσουν και θα ακούσουν ορειβατικές ιστορίες και θα περάσουν όμορφες στιγμές με καλή παρέα και πολύ εορταστικό κέφι.
Το καταφύγιο θα ανοίξει από τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 23/12 και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να προσεγγίσουν την περιοχή με ιδιωτικά μεταφορικά μέσα και στη συνέχεια μόνο με πεζοπορία με χειμε-ρινό ορειβατικό εξοπλισμό, αρκεί όμως να έχουν ενημερώσει έγκαιρα τον αρχηγό της εξόρμησης, για την παραμονή τους στο καταφύγιο.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647. Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Γεώργιος Πενθερουδάκης και Μάρκος Πενθερουδάκης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος