Ζητούν την απομάκρυνση του δασκάλου γονείς στο Δίστρατο Ιωαννίνων

Καταγγελία έκαναν οι γονείς μικρών  μαθητών στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για  προβληματική  συμπεριφορά του δασκάλου  στο  ολοήμερο σχολείο στο Δίστρατο.

Το Δημοτικό Σχολείο του χωριού έχει ελάχιστους μαθητές. Μόλις έξι. Στο κανονικό πρόγραμμα του σχολείου ο εκπαιδευτικός είναι αναπληρωτής και όλα κυλούν ομαλά.

Σύμφωνα με τους γονείς «Ο δάσκαλος συμπεριφέρεται στα παιδιά με άσχημο και απαράδεκτο τρόπο. Τα πιάνει από το λαιμό, τα απειλεί, τα τρομοκρατεί. Τα παιδιά κλαίνε και δεν θέλουν να μένουν μόνα τους μαζί του. Κάνει κινήσεις εναντίον τους που είναι επικίνδυνες ακόμη και για την ζωή τους. Έχει επιθετική συμπεριφορά».

Οι γονείς είναι αποφασισμένοι να σταματήσουν τα παιδιά από το σχολείο αν η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση  δεν λάβει μέτρα απομάκρυνσης του δάσκαλου, τονίζοντας επίσης πως “ο δάσκαλος κάνει  ανύπαρκτο μάθημα στα παιδιά, όποτε θέλει διακόπτει το μάθημα, τους δίνει έτοιμες τις λύσεις για να τελειώσουν και να φύγουν και δεν εφαρμόζει το υγειονομικό πρωτόκολλο καθώς δεν φοράει μάσκα ποτέ”.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σιώμος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος