Ζητήματα σχετικά με το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού συζήτησαν Χ. Θεοχάρης και Στ. Καλαφάτης

Ζητήματα σχετικά με το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού, τέθηκαν επί τάπητος στην συνάντηση που είχαν, το πρωί, στο Διοικητήριο, ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, με τον Υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας- Θράκης), Σταύρο Καλαφάτη.

   «Με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας-Θράκης, τον αγαπητό Σταύρο Καλαφάτη, αναλύσαμε ζητήματα σχετικά με το άνοιγμα του ελληνικού τουρισμού και ιδιαίτερα τις συνθήκες οι οποίες διαμορφώνονται στην εξαιρετικά σημαντική πύλη της Βόρειας Ελλάδας. Ο κ. Καλαφάτης κι εγώ επιβεβαιώσαμε την κοινή μας δέσμευση να προχωρήσουμε σε απόλυτη σύμπνοια, με συνεχή και στενή συνεργασία των Υπουργείων Τουρισμού και Εσωτερικών, ώστε να ενθαρρύνουμε στο μέγιστο δυνατόν τον εισερχόμενο τουρισμό», δήλωσε ο κ. Θεοχάρης μετά το πέρας της συνάντησης.

   «Στόχος της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι η συνεχής επιτάχυνση των διαδικασιών, για την ασφαλή και, όσο γίνεται ταχύτερη, μετάβαση των επισκεπτών της χώρας μας, στους προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας. Υπάρχει συνεχής επικοινωνία της Κυβέρνησης με τους φορείς του Τουρισμού της Μακεδονίας και της Θράκης, για να αντιμετωπιστούν τα ζητήματα που προκαλεί αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση με την πανδημία. Και σε αυτόν τον τομέα, η κυβέρνηση επέδειξε τα αντανακλαστικά που χρειαζόταν, θέτοντας, πάνω από όλα, την ασφάλεια τόσο των επισκεπτών, όσο και των συμπολιτών μας», υπογράμμισε, από την πλευρά του, ο κ. Καλαφάτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος