Ζημιές προκάλεσε το χιόνι στο σκέπαστρο της Λεωφόρου, ξεκινούν αύριο οι εργασίες

Η κακοκαιρία «Ελπίδα» και η έντονη χιονόπτωση που «σκέπασε» τα πάντα από το μεσημέρι της Δευτέρας (24/01) στο λεκανοπέδιο της Αττικής δημιούργησε σοβαρές ζημιές (λόγω χιονιού) στο ένα σκέπαστρο του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» και συγκεκριμένα αυτό που βρίσκεται πάνω από τη θύρα VIP.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν από ένα χρόνο σε αντίστοιχες έντονες χιονοπτώσεις, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να ξεκινούν άμεσα ενέργειες για να επισκευαστεί η ζημιά. Επειδή, ωστόσο, το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό, υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να τεθεί θέμα αλλαγής έδρας στον σαββατιάτικο (29/01) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ή να μείνει κλειστή η Θύρα VIP. Αυτό θα ξεκαθαρίσει μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα…

Ξεκινούν το πρωί οι εργασίες, στη Λεωφόρο το ματς με Αστέρα αλλά χωρίς κόσμο στις θύρες 1-5

Το πρωί της Τετάρτης (26/01) θα ξεκινήσουν -από ειδικά συνεργεία- οι διαδικασίες επιδιόρθωσης στις ζημιές που προξένησε η κακοκαιρία «Ελπίδα» στο στέγαστρο του «Απόστολος Νικολαΐδης», το οποίο βρίσκεται από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η επιδιόρθωση στα σημεία, τα οποία κατέρρευσαν λόγω του βάρους του χιονιού, θα γίνει με πολύ προσεκτικά βήματα και με γνώμονα πάντα την ασφάλεια όλων όσοι βρίσκονται στο γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, το πλάνο που υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να διεξαχθεί κανονικά -παρουσία κόσμου- στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το σαββατιάτικο (29/01, 19:30) ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για την 20ή αγωνιστική της Super League και να μην «μετακομίσει» η ομάδα σε άλλη έδρα, διατηρώντας ωστόσο κλειστές τις θύρες 1 έως 5, που βρίσκονται από την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Η ενημέρωση της «πράσινης» ΠΑΕ για τη ζημιά στο στέγαστρο του «Απόστολος Νικολαΐδης»

Σε ανακοίνωσή της το απόγευμα της Τρίτης (25/01), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε επίσημα τους φίλους της ομάδας για το μέγεθος της ζημιάς στο στέγαστρο του «Απόστολος Νικολαΐδης» απ’ την πλευρά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και την υποχώρησή του προς τις κερκίδες, λόγω του βάρους του χιονιού απ’ την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Οι «πράσινοι» τόνισαν πως το πρωί της Τετάρτης (26/01) θα επιθεωρήσει το σημείο κλιμάκιο και θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης της ζημιάς, ενώ, μέχρι να γίνει αυτό, οι κάτοχοι διαρκείας στις θύρες 2, 3Α, 3Β και 5 που καλύπτονται απ’ το εν λόγω σκέπαστρο, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου της Λεωφόρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό ενημερώνει ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Αττική, προκάλεσαν το βράδυ της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου φθορά στο γήπεδο “Απόστολος Νικολαΐδης”.

Πιο συγκεκριμένα το στέγαστρο που καλύπτει τις θύρες 2, 3Α, 3Β, 5 υποχώρησε προς τις κερκίδες. Από τον πρώτο έλεγχο που έγινε, στο υπόλοιπο γήπεδο δεν έχει γίνει καμία απολύτως ζημιά και θα κληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες να το πιστοποιήσουν.

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο θα επιθεωρήσει το σημείο και θα προβεί σε λεπτομερή εκτίμηση της ζημιάς, όπως και το χρόνο αποκατάστασης. Παράλληλα από αύριο κιόλας θα ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες που έχει υποχωρήσει το στέγαστρο αλλά και τους κατόχους σουιτών, θα μεταφερθούν σε άλλες θύρες του γηπέδου έως ότου αποκατασταθεί η ζημιά. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε νεότερη ανακοίνωση, ενημερώνοντας σχετικά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος