Ζάκυνθος: Συνελήφθη φυγόποινος επί δεκαετία για ληστείες και κλοπές

Συνελήφθη χθες το πρωί (28/5) στη Ζάκυνθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, 37χρονος φυγόποινος από την Αλβανία, κατά τη διάρκεια ερευνών για άσκοπο πυροβολισμό, που έλαβε χώρα σε κατάστημα του νησιού τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, για τον οποίο ταυτοποιήθηκε ως δράστης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, όπου διέμενε η οικογένεια του και σε χώρο στον οποίο κρυβόταν ο ίδιος, όσα χρόνια ήταν φυγόποινος, καθώς και σε όχημα που χρησιμοποιούσε, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: πιστόλι διαμετρήματος 9mm, κάλυκας πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 mm, 10 φυσίγγια πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 7,65 mm, παραποιημένο δελτίο αστυνομικής ταυτότητας με στοιχεία άλλου προσώπου, παραποιημένη άδεια ικανότητας οδήγησης, ομοίως με στοιχεία άλλου προσώπου και κινητό τηλέφωνο.

Σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, με συνολική ποινή κάθειρξης 6 ετών, για το αδίκημα της κλοπής και για παραβίαση της νομοθεσίας για τα όπλα. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, ο οποίος και διέταξε την φυλάκισή του για την ποινή που του είχε ήδη επιβληθεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος