Υψηλή αλλά μειωμένη η τιμή της βενζίνης – Μέσα στην εβδομάδα το Fuel Pass 2

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για το δεύτερο πακέτο επιδότησης των καυσίμων με τα ποσά να είναι προσαυξημένα κατά 15 ευρώ για όσους προτιμήσουν την χρήση ψηφιακής κάρτας σε σχέση με την πίστωση στο λογαριασμό.

Την ίδια ώρα πάντως οι τιμές των καυσίμων έχουν μειωθεί σε σχέση με το ράλι τιμών του περασμένου μήνα με ορισμένα πρατήρια της Θεσσαλονίκης να πωλούν την αμόλυβδη κάτω από δύο ευρώ.

Παρότι η τιμή παραμένει υψηλή, είναι μειωμένη σε σχέση το ράλι τιμών του προηγούμενου μήνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μέση τιμής της αμόλυβδης στην πόλη είναι λίγο πάνω από τα 2,1 ευρώ όταν πριν από ενάμισι μήνα είχε φτάσει τα 2,4 ευρώ.

Μεγαλύτερη ανακούφιση αναμένεται να προσφέρει και το δεύτερο πακέτο επιδότηση των καυσίμων, το Fuel Pass 2 η πλατφόρμα για το οποίο αναμένεται να ανοίξει στο τέλος της εβδομάδας.

Το νέο πακέτο επιδότησης προβλέπει επιδότηση από 65 ως 80 ευρώ για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην ηπειρωτική Ελλάδα και από 85 ως 100 ευρώ για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που μένουν στα νησιά. Από 45 ως 60 ευρώ θα λάβουν οι μοτοσικλετιστές στην ηπειρωτική χώρα και από 55 ως 70 ευρώ αυτοί στα νησιά.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος