Υπόθεση Γλυκών Νερών: Κανονικά διεξάγεται η δίκη του 34χρονου πιλότου – Τι κατέθεσε η επιστήθια φίλη της Καρολάιν

Ξεκίνησε μετά από πέντε διακοπές η δίκη του 34χρονου πιλότου για τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με τον ίδιο τον κατηγορούμενο να είναι παρών στο δικαστήριο.

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η επιστήθια φίλη της με την οποία είχα περάσει και στην ίδια σχολή. Υποστήριξε ότι άρχισε να βλέπει μια σταδιακή αλλαγή στη συμπεριφορά του θύματος μετά τον γάμο της. Είπε ότι από ένα εξωστρεφές, κοινωνικό και χαρούμενο κορίτσι είχεαρχίσει να κλείνεται στον εαυτό της και να συζητά στις συναντήσεις του για συγκεκριμένα θέματα. Πρόσθεσε ότι στις περισσότερες συναντήσεις ήταν παρών και ο καταδικασμένος σε ισόβια συζυγοκτόνος ενώ πολύ λίγες ήταν οι φορές που κατάφεραν να συναντηθούν οι δυο τους με τον κατηγορούμενο ωστόσο να πηγαίνει και να παίρνει την άτυχη κοπέλα από τα ραντεβού της.

Αυτή την ώρα στο βήμα είναι ο αστυνομικός που ανέλαβε να αναλύσει όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και από την άρση απορρήτου επικοινωνιών από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή των Γλυκών Νερών.

Νωρίτερα ολοκληρώθηκε η εξέταση της γειτόνισσας του ζευγαριού, η οποία είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη συνεδρίαση. Υπενθυμίζεται ότι είχε πει ότι είχε αντιληφθεί ότι η αδικοχαμένη Καρολάιν ζούσε περιορισμένη μέσα στον συζυγικό της βίο, ότι δεν είχε χρήματα μέχρι την ώρα που επέστρεφε ο σύζυγός της στο σπίτι και ότι το τελευταίο διάστημα είχε καταλάβει ότι ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένη και δη τη μοιραία ημέρα πριν τη δολοφονία της που είχε καταλάβει ότι είχε έναν έντονο προβληματισμό και μία έντονη δυσαρέσκεια.

Σημειωνεται ότι πρν από δύο μέρες η δίκη διεκόπη γιατί ο 34χρονος ισχυρίστηκε ότι διαβάζει για τις Πανελλήνιες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του πιλότου, ήταν βούληση του κατηγορούμενου να μεταφερθεί από τις φυλακές Μαλανδρίνου όπου κρατείται στο δικαστήριο. Ωστόσο η μεταγωγή αυτή είναι έκτακτη, μετά τη διακοπή της διαδικασίας που υπήρξε την Τρίτη, και αυτό σύμφωνα με τον δικηγόρο του, του στερεί το δικαίωμα να συμμετέχει στις Πανελλήνιες εξετάσεις αφού δεν θα προλάβει να ολοκληρωθεί η μεταγωγή και να έχει επιστρέψει στις φυλακές μέχρι αύριο τα ξημερώματα προκειμένου να πάρει μέρος στις εξετάσεις.

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος