Υπόθεση Γλυκών Νερών – Εισαγγελέας για πιλότο: «Ήθελε να εκδικηθεί την Καρολάιν γιατί πήγε κόντρα στις βουλήσεις του Θεού, δηλαδή του ίδιου»


Με απόντα τον καταδικασμένο σε ισόβια συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών συνεχίστηκε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς.

Η διαδικασία προχώρησε με την πρόταση του εισαγγελέα, ο οποιος ήταν καταπέλτης για τον 35χρονο πιλότο. Ο κ. Κούτρας τον χαρακτήρισε «τον ορισμό της φιλαυτίας και του ναρκισσισμού», με στοιχεια ακραίου χειρισμού.

«Ήθελε να εκδικηθεί την Καρολάιν, την τιμώρησε γιατί πήγε κόντρα στις βουλήσεις του Θεού. Ποιου Θεού; Του ίδιου

«Δε δίστασε να βάλει το μωρό στη νεκρή μητέρα του, δε δίστασε να το πάρει στην κηδεία της, δε δίστασε να ζητήσει 2.000 ευρώ από τη μητέρα της για το φέρετρο! Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός της φιλαυτίας, της χειριστικής συμπεριφοράς και του ναρκισισμού τότε ποιο είναι;»

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε από το δικαστήριο να κηρύξει ένοχο τον κατηγορούμενο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του καταδικασμένου για τέλεση του είδε ιούς εγκλήματος εν βρασμώ.

« Ο κατηγορούμενος πρέπει να κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία με πρώτου βαθμού δόλο για όλες τις πράξεις που κατηγορείται, με την ψυχολογική ερμηνεία του κινήτρου της εκδίκησης. Ποιος βρασμός; Ποιο ατύχημα; Ήθελε να τη σκοτώσει επειδή η Καρολάιν Κράουτς του είπε κάποια στιγμή ότι θα τον εγκατέλειπε και έχανε τον εαυτό του. Όταν τέτοιοι χαρακτήρες καταλαβαίνουν ότι δεν πάνε τα πράγματα όπως θέλουν, είναι ικανοί για πάντα».

Ο καταδικασμένος σε ισόβια και 11,5 χρόνια πρωτόδικα ζήτησε την απομάκρυνση των διορισμένων δικηγόρων από το δικαστήριο και επέμεινε στην παραίτηση από την έφεση. Το δικαστήριο απέρριψε τα αιτήματά του.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας θα εκδόσει αύριο την απόφαση του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος