Υπόθεση ενός ημιχρόνου για την ΑΕΚ, 4-0 την Κηφισιά στο ΟΑΚΑ (highlights)

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η «ένωση», καθώς επικράτησε της Κηφισιάς με 4-0 στο «Σπύρος Λούης», πετυχαίνοντας όλα τα τέρματά της στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έδωσε το προβάδισμα στο σύνολο του Αργύρη Γιαννίκη στο 52’, ο Στράτος Σβάρνας στο 57’ έκανε το 2-0, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς στο 70’ τριπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων και ο Εχσάν Χατζισαφί διαμόρφωσε το τελικό 4-0, τέσσερα λεπτά αργότερα.

Με 100% διαφορποιημένη ενδεκάδα σε σχέση με το ματς εναντίον του ΠΑΣ Γιάννινα παρέταξε την ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης.

Ήταν επόμενο να χρειαστεί να περάσει κάποιοι διάστημα για να «βρεθούν» οι παίκτες στο γήπεδο και κάπως έτσι «έφυγε» όλο το πρώτο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε νωρίς μετά την ανάπαυλα, όταν ο Ντάρκο Γέφτιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα στο 52’.

Αμέσως μετά, στο 57’, ο Στράτος Σβάρνας έγραψε το 2-0 με προώθηση και ωραίο συνδυασμό με τον Ανσαριφάρντ.

Για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό ήταν το πρώτο γκολ ύστερα από ενάμισι χρόνο και το ματς εναντίον του ΟΦΗ στα πλέι-οφ τον Ιούλιο του 2020.

Στη συνέχεια, το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Το ίδιο και η πρόκριση, αφού η Κηφισιά ήταν εντελώς ακίνδυνη και απείχε πολύ από ένα γκολ που θα της άφηνε έστω κάποιες ελπίδες ενόψει της ρεβάνς της 23ης Δεκεμβρίου.

Η ΑΕΚ χωρίς να χρειαστεί καν να πατήσει γκάζι, πέτυχε ακόμα δύο γκολ.

Το πρώτο με υπέροχο σουτ του Τάνκοβιτς στο 70’ και το έτερο με πλασέ του Χατζισαφί έπειτα από ασίστ του Γέφτιτς στο 74’.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Βάτσιος

Κίτρινες: Γέβτιτς – Ντορίβα, Παπασάββας

AΕΚ: Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σάκχοβ, Λε Ταλέκ (71’ Σιμάνσκι), Γέφτιτς (80’ Μοχαμαντί), Γκαρσία (64’ Άμραμπατ), Ανσαριφάρντ (80’ Κοσίδης), Τάνκοβιτς (71’ Αραούχο).

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Σμπώκος, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Παυλάκης, Οικονομίδης (61’ Τζέλι), Πρίτσας (46’ Ντορίβα), Καλλέργης (61’ Κρητικός), Παπασάββας (82’ Παπαγγελής), Τετέι (73’ Αγγελόπουλος), Γιαννιτσάνης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος