Χιλιάδες είναι οι προς κατεδάφιση οικοδομές στην Τουρκία, λόγω του καταστροφικού σεισμού. Οι κάτοικοι προσπαθούν να μαζέψουν από τα σπίτια τους, όσα πράγματα μπορούν, και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή, άγνωστο πώς και πού.
Στα Άδανα οι κάτοικοι πολυκατοικιών που υπέστησαν ζημιές αδειάζουν τα διαμερίσματα τους επειδή οι οικοδομές θα κατεδαφιστούν. Είναι αναγκασμένοι να ξεκινήσουν μία άλλη ζωή.
“Τώρα τα κτίρια έχουν καταρρεύσει και πηγαίνουμε στο άλλο κτίριο γιατί είμαστε υποχρεωμένοι. Έτσι είναι η κατάσταση. Το κτίριό μας πρόκειται να καταρρεύσει”, δηλώνει κάτοικος της περιοχής.
Ολόκληρες οικογένειες, που έμειναν άστεγες από τον καταστροφικό σεισμό ξεκινούν ξανά από την αρχή.
Οι εκτοπισθέντες στη νοτιοανατολική Τουρκία ξεπερνούν τις 215.000. Κυρίως κατευθύνθηκαν σε άλλες περιοχές στο εσωτερικό της χώρας.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος