Ξεκίνησε το σαφάρι για τη φοιτητική στέγη (video)

Η Αναζήτηση στέγης για τους επιτυχόντες «εκτός έδρας» είναι η επόμενη αγωνία, μετά τη χαρά της επιτυχίας. Γονείς και πρωτοετείς επιδίδονται πλέον σε αναζητήσεις πολλαπλών παραμέτρων καθώς στη περιφέρεια οι προσφερόμενες κατοικίες σε ορισμένες περιπτώσεις δεν επαρκούν για να καλύψουν τη ζήτηση.

Σε άλλες περιπτώσεις οι απαιτήσεις των ιδιοκτητών ανεβάζουν κατά πολύ το ύψος των μισθωμάτων. Λύση για αρκετούς η συγκατοίκηση.
Στη Ανοιχτή γραμμή εξυπηρέτησης προκειμένου οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες του Ιδρύματος να βοηθηθούν στην αναζήτηση και εύρεση στέγης θέτει σε λειτουργία Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
Για τον σκοπό αυτό, είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών διαμερισμάτων της Θεσσαλονίκης η ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών (dps.auth.gr), στην οποία καταχωρούνται τα ακίνητα που διαθέτουν προς ενοικίαση, αρκεί να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα του Τμήματος: 2310 997168, 995132, 994168, 996743, 991372 και 991373 δίνοντας περιγραφή του ακινήτου τους, σχετικές φωτογραφίες καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας.
Στην ίδια ιστοσελίδα και τις παραπάνω τηλεφωνικές γραμμές, μπορούν να επικοινωνούν και οι φοιτητές/φοιτήτριες για να ενημερώνονται για τα διαθέσιμα διαμερίσματα.
Στην Πάτρα που έχει τρία Πανεπιστήμια έχει ήδη ξεκινήσει το σαφάρι των γονέων προς αναζήτηση στέγης των παιδιών, Τα δυάρια των 50 τμ κυμαίνονται από 350 € έως και 400 € και οι γκαρσονιέρες από 300 € έως 350 € λένε στην ΕΡΤ οι άνθρωποι της αγοράς.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος