Χαϊδάρι: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αλλά και το περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει καν τη γειτονιά της 16χρονης, αφέθηκε, μετά την απολογία του, ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής της ανήλικης, τα ξημερώματα της Κυριακής στο Χαϊδάρι.

Απολογούμενος ο 22χρονος παραδέχτηκε ότι τη χαστούκισε, αρνήθηκε όμως όσα του αποδίδονται περί προσπάθεια αρπαγής της 16χρονη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είχε χαθεί στους δρόμους του Χαϊδαρίου, επιστρέφοντας από την Ελευσίνα, όπου είχε βγει με τους φίλους του και ζήτησε από την κοπέλα να τον βοηθήσει για να μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος φέρεται να είπε στην απολογία του: “Δεν έχω καμία σχέση με όσα με κατηγορούν. Όλα συνέβησαν στις 06.30 τα ξημερώματα, όταν με το αμάξι προσπαθούσα να βρω τον κεντρικό δρόμο και να γυρισω στο σπίτι μου. Ρώτησα τη 16χρονη για να μου δείξει το δρόμο και αυτή το παρεξήγησε και με έβρισε χυδαία. Για αυτό και της έριξα ένα χαστούκι, κάτι που μετανιώνω. Όμως δεν έχω καμία σχέση με όσα μου καταλογίζουν, όπως φαίνεται και στην ιατροδικαστικη”

Κατά τις ίδιες πηγές, η ιατροδικαστικη έκθεση κάνει λόγο για “μικροεκδορά” και “ασήμαντη σωματική βλάβη δια θλώντος αμβλέος οργάνου”

Νωριτερα στον ανακριτή κατέθεσε ο πατέρας του 22χρονου ως μάρτυρας υπεράσπισης.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Τσουκαλά

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος