Βριλήσσια: Προφυλακιστέος ο κομμωτής για τις κρυφές κάμερες στις τουαλέτες στο σπίτι και στην επιχείρησή του

Προφυλακίστηκε ο κομμωτής για τις κρυφές κάμερες στις τουαλέτες στο σπίτι και στην επιχείρησή του στα Βριλήσσια. Παραδέχεται την τοποθέτηση των καμερών και την παρακολούθηση των γυναικών για ίδια χρήση, αρνείται όμως ότι διακινούσε το πορνογραφικό υλικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί πήγαν στο κομμωτήριο του 49χρονου, μετά από καταγγελία που είχε γίνει στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων και υποδύθηκαν τους πελάτες. Αφού ζήτησαν από τους υπαλλήλους να επισκεφτούν τις τουαλέτες μετά από έρευνα εντόπισαν ένα αθέατο σύστημα καταγραφής που αποτελείτο από δύο μικροσκοπικές κάμερες στις γυναικείες τουαλέτες από τις οποίες, μέσω του κινητού του τηλεφώνου, ο επιχειρηματίας παρακολουθούσε τόσο τις πελάτισσες του αλλά και τις εργαζόμενες του.

Η σύζυγός του, έχοντας μάθει τα όσα είχαν γίνει, τα όσα είχαν εκτυλιχθεί με αυτή την υπόθεση, υποψιάστηκε ότι μπορεί να είχε κάνει το ίδιο και στο σπίτι στο οποίο διέμενε η ίδια, ο σύζυγός της, αλλά και η κόρη της, 29 ετών, από προηγούμενο γάμο. Υποψίες που επιβεβαιώθηκαν όταν η αστυνομία ανακάλυψε επιμελώς κρυμμένες δύο μικροσκοπικές κάμερες, μία στο υπνοδωμάτιο της 29χρονης και μία στην τουαλέτα του σπιτιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος