Βόλος: Καταδικάστηκε σε 5 χρόνια κάθειρξη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου αγοριού

Άλλη μια υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανήλικου παιδιού, ήρθε στις αίθουσες των δικαστηρίων και αυτή τη φορά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Λάρισας, για υπόθεση που έγινε στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου το 2017.

Θύμα ένα ανήλικο αγοράκι και θύτης ένας 79χρονος, τον οποίο το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και του επέβαλε πενταετή κάθειρξη, με δικαίωμα έφεσης.

Το 2017 ο 79χρονος είχε παραχωρήσει ένα δώμα σε εξοχική του κατοικία στην θεία του ανήλικου αγοριού, το οποίο επισκεπτόμενο με την μητέρα του την θεία του και θέλοντας να παίξει ένα παιχνίδι στο κινητό του, κατέβηκε στο ισόγεια του σπιτιού για να έχει καλύτερο ίντερνετ. Στο ισόγεια έμενε ο 79χρονος, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απουσία την μητέρας ή άλλου ενήλικου ατόμου, ξεγέλασε το παιδί και το οδήγησε στην κρεβατοκάμαρά του, όπου το υποχρέωσε να δεχθεί τις ασελγείς πράξεις.

Το παιδάκι μετά δυο μήνες δεν άντεξε το βάρος των όσων βίωσε και είπε στους γονείς του, την φρίκη που βίωσε. Η οικογένειά του μετά την αποκάλυψη απευθύνθηκε στη Δικαιοσύνη και χθες έγινε το πρωτόδικο δικαστήριο που καταδίκασε τον 79χρονο, χωρίς να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά που επικαλέστηκαν οι μάρτυρες υπεράσπισης ότι δηλαδή δεν είχε δώσει δικαιώματα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος