Ο Δικέφαλος του Βορρά «καθάρισε» με 3-0 σετ την κροατική Όσιγιεκ, κάνοντας τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Challenge cup.
Με κορυφαίους τους Ούντρις και Κουμεντάκη, η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, μετά τη σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα (3-0), συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και κυριάρχησαν από το πρώτο κιόλας σετ των φιλοξενουμένων.
Έφτασαν από την αρχή στο +6 (9-3) και λίγο πριν το φινάλε του σετ στο +8 (21-13), ενώ στο δεύτερο και στο τρίτο, συνάντησε αντίσταση στους πρώτους πόντους, στη συνέχεια ωστόσο επέβαλλε τον ρυθμό του και έφτασε στην «καθαρή» νίκη.
Πλέον, χρειάζεται να μην ηττηθεί με 3-0 ή 3-1 (αλλιώς το ματς πάει σε golden set), στον επαναληπτικό που θα διεξαχθεί στις 8/12 στο Όσιγιεκ, ώστε να πάρει την πρόκριση.
Τα σετ: 25-20, 25-18, 25-23
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος