Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία 35χρονου στον Αγ. Παντελεήμονα – Καταθέσεις και οπτικό υλικό λαμβάνει η ΕΛ.ΑΣ.

Σύνοψη
  • Ο 35χρονος αλλοδαπός δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.
  • Το θύμα έπεσε νεκρό μετά από άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών μέσα σε μια καφετέρια, στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ηπείρου

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του πυροβολισμού, που στοίχισε τη ζωή σε έναν 35χρονο αλλοδαπό, το βράδυ της Παρασκευής 8/3, στον Άγιο Παντελεήμονα, εξασφάλισε το EΡΤNews. Το περιστατικό συνέβη κατά τις 10 το βράδυ, όταν -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- ξέσπασε συμπλοκή. Ο 35χρονος δέχτηκε τη σφαίρα στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να κρατηθεί στη ζωή.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 21:30, όταν φέρεται να ξέσπασε μια άγρια συμπλοκή ανάμεσα σε ομάδες αλλοδαπών μέσα σε μια καφετέρια, στη συμβολή των οδών Μιχαήλ Βόδα και Ηπείρου. Σύμφωνα με το εικόνες που καταγράφηκαν στο βίντεο, λίγα δευτερόλεπτα πριν, επικρατεί αναταραχή με ορισμένους να κρατούν καδρόνια. Ένας από αυτούς είναι και ο Ιρανός ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να χτυπήσει κάτι ή κάποιον την ώρα του καβγά, αλλά πέφτει στο έδαφος.

Στο σημείο έφτασαν οι μηχανές του ΕΚΑΒ και οι νοσηλευτές προσπάθησαν να σταθεροποιήσαν τον άτυχο άνδρα που κατέληξε μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη του πυροβολισμού ενώ συλλέγει οπτικό υλικό από κάμερες που κατέγραψε το αιματηρό περιστατικό.

Σχετική είδηση:

Άγιος Παντελεήμονας: Πέθανε ο άντρας που πυροβόλησαν στο κεφάλι – Αποκλειστικό βίντεο ΕΡΤNews

Πηγή: EΡΤNews

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος