Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Η 24χρονη λύνει τη σιωπή της – Η πρώτη της συνέντευξη (video)

Συγκλονίζει η συνέντευξη της 24χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Η 24χρονη κοπέλα έδωσε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και το zougla.gr.

Η νεαρή αναφέρθηκε στο άτομο που την προσκάλεσε αρχικά στο πάρτι με το οποίο γνωρίζεται τα τελευταία δύο- τρία χρόνια, αρχικά ως πελάτισσα σε καφέ-μπαρ της Θεσσαλονίκης που σύχναζε και στη συνεχεία ως φίλη. «Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Πάρε μια φίλη σου να έρθεις» φέρεται να της είπε ο φίλος, όπως αποκάλυψε η 24χρονη και δήλωσε πως στο παρελθόν είχε προσκληθεί και σε άλλα πάρτι, ωστόσο δεν είχε παρατηρήσει ποτέ κάτι περίεργο. Εκείνο το βράδυ στο πάρτι έφτασε μαζί με μια 17χρονη φίλη της, χωρίς να γνωρίζει κάποιο από τα 15-17 άτομα που ήταν καλεσμένοι, στην πλειοψηφία τους κοπέλες. Η ίδια παραδέχθηκε πως η 17χρονη φίλη της προσπάθησε να την αποτρέψει, τόσο από το να πάνε στο πάρτι, όσο και από το να πιει περισσότερο. Όταν ήταν εκεί, ωστόσο, τόνισε η ίδια ήταν μόνη σε μια γωνία με τις φίλες της γιατί δεν τους άρεσε αυτό που έβλεπαν.

Η ίδια όμως θέλησε να πάει στο πάρτι γιατί όπως είπε εκείνες τις ημέρες όλοι ήταν με τις οικογένειες τους. Όταν έφτασαν ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνια και στη συνέχεια της πρόσφεραν ένα ποτό βότκα με redbull. Σύντομα άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία και ένιωσε «να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της». Η φίλη της πρότεινε να αποχωρήσουν όμως λόγω της κατάστασής της δεν μπορούσε να βρει το αυτοκίνητό της. Τότε αποφάσισε να κλείσει δωμάτιο στο ξενοδοχείο για να μην οδηγήσει, όμως δε θυμάται τον αριθμό του γιατί το μόνο που την ενδιέφερε, ήταν «να ξαπλώσει καθώς χανόταν η συνείδησή της».

Πηγαίνοντας στο δωμάτιο ο φίλος της τηλεφώνησε και του είπε ότι δεν αισθάνεται καλά και πως θα κοιμόταν στο ξενοδοχείο. Μετά από αυτό το τηλεφώνημα δέχθηκε ακόμα μία κλήση. Όπως  ανακάλυψε την επόμενη ημέρα και ύστερα από την καταγγελία της στην Αστυνομία, έμαθε ότι η κλήση έγινε «από τον βιαστή της, από το άτομο που παραδέχθηκε την πράξη του, έναν από τους πολλούς».

Σύμφωνα με την ίδια καθώς πήγαινε στο δωμάτιο τρία άτομα στο διάδρομο της είπαν να πάει στο δωμάτιό τους και στη συνέχεια την οδήγησαν στη σουίτα τους δίχως τη θέλησή της. Η μαρτυρία της 24χρονης συγκλονίζει: θυμάται ότι στο δωμάτιο  ήταν με δύο άτομα. Η ίδια λέει πως έχει εικόνα από το ένα από αυτά, που ήταν από πάνω της και ξεκούμπωνε το παντελόνι του. Όταν ξύπνησε περίπου στις 11 παρά το πρωί ήταν γυμνή σε ένα ξένο δωμάτιο. Το πρώτο που έκανε ήταν να καλέσει τον εργοδότη της για να την βοηθήσει. Η επόμενη κίνηση ήταν να κατευθυνθεί στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου όπου κατήγγειλε όσα συνέβησαν.

«Προσπαθώ να βρω μια δικαίωση σε αυτό… Δεν πήγα στο πάρτι για να βιαστώ», είπε η νεαρή κοπέλα και έκανε έκκληση σε όσες κοπέλες ήταν παρούσες να μιλήσουν. Μίλησε όμως και για την οικογένεια της και τα δύσκολα βιώματα της καθώς παραδέχθηκε ότι έχασε τους δύο γονείς και τον αγαπημένο της μέσα με πολύ μικρό χρονικό διάστημα.  «Η ζωή μου όλα τα χρόνια κυλούσε ομαλά με την οικογένειά μου. Ξαφνικά ανακαλύψαμε ότι το αγόρι με το οποίο είχα σχέση για πεντέμισι χρόνια είχε την ανίατη ασθένεια, την οποία και παλέψαμε μαζί. Η μητέρα μου είχε μια χρόνια πάθηση με την καρδιά της και πάλευε για τη ζωή της, χωρίς να το δείχνει για να μην μας στεναχωρεί και τελικά τη χάσαμε αιφνίδια. τον πατέρα μου τον έχασα ξαφνικά από ένα τροχαίο. Προσπάθησα να το ξεπεράσω, να σταθώ δυνατή, να συνεχίσω τη ζωή μου. Ύστερα από έναν χρόνο κατέληξε δυστυχώς και το αγόρι μου, με τον οποίο προσπαθήσαμε πάρα πολύ και ήταν και αυτό κάτι τρανταχτό για τη ζωή μου. Έπειτα από 40 μέρες έχασα και τη μητέρα μου» κατέληξε.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος