Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη για την απαγωγή 33χρονου αλλοδαπού

Τρία άτομα συνελήφθησαν για αρπαγή και εκβίαση 33χρονου αλλοδαπού. Οι δράστες απαιτούσαν από συγγενικά του πρόσωπα την καταβολή χρηματικού ποσού για την απελευθέρωσή του.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς ηλικίας 31, 17 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής, εκβίασης και παράνομης οπλοχρησίας. Συγκεκριμένα το απόγευμα του Σαββάτου 04 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε καταγγελία από αλλοδαπή γυναίκα, σύμφωνα με την οποία άγνωστα άτομα είχαν απαγάγει τον 33χρονο σύζυγό της και ζητούσαν για την απελευθέρωση του το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Άμεσα, υπήρξε κινητοποίηση αστυνομικών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε εντοπίσθηκε, στην περιοχή της Περαίας, και απελευθερώθηκε ο 33χρονος αλλοδαπός, ενώ συνελήφθησαν επιτόπου οι τρεις δράστες.

Από την έρευνα προέκυψε ότι την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου ο 33χρονος εισήλθε παράνομα στην ελληνική επικράτεια και κινούμενος πεζός επί την Ε.Ο. Καβάλας – Θεσσαλονίκης απήχθη από τον 31χρονο και ένα ακόμη άτομο , οι οποίοι τον μετέφεραν στην περιοχή της Περαίας, όπου οι δύο 17χρονοι ασκούσαν βία σε βάρος του και απαιτούσαν εκβιαστικά από τη σύζυγο και από συγγενικά του πρόσωπα την καταβολή χρηματικού ποσού για την απελευθέρωση του.

Πηγή ΓΑΔΘ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος