Τουρκία: Νέα επίθεση από τον Χουλούσι Ακάρ κατά της Ελλάδας (video)

Ανταπόκριση: Αριάνα Φερεντίνου

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Χουλούσι Ακάρ σε δηλώσεις του πριν από λίγο επιτέθηκε για άλλη μια φορά κατά της Ελλάδας, ισχυριζόμενος ότι με τις ενέργειες και τη ρητορική της σαμποτάρει κάθε προσπάθεια συνεννόησης με την Τουρκία, και τόνισε ότι ο δρόμος αυτός είναι αδιέξοδος.

O κ. Ακάρ ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα είναι εκείνη που έχει επεκτατική πολιτική και όχι η Τουρκία, αρνήθηκε ότι η Τουρκία διέπραξε οποιαδήποτε γενοκτονία, ούτε Αρμενική ούτε Ελληνική, λέγοντας ότι το τουρκικό έθνος έχει καθαρό μέτωπο και καθαρή ιστορία. Και συνέστησε στην Ελλάδα να μην προσπαθήσει να μετατρέψει τα ελληνοτουρκικά θέματα, σε θέματα Τουρκίας-ΗΠΑ- Τουρκίας ΕΕ και Τουρκίας-ΝΑΤΟ.

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Τούρκος Υπουργός Εθνικής Άμυνας, πριν από λίγη ώρα, όταν συνοδευόμενος από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγό Γιασάρ Γκιούλερ, και Διοικητές των όπλων, επιθεώρησε τις εργασίες κατασκευής του Πολλαπλών Χρήσεων Επιθετικού Αμφίβιου σκάφους Αναντολού που γίνονται στα Ναυπηγεία Σεντέφ στην Κωνσταντινούπολη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος