Τους βανδαλισμούς στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Λάρισας Χρ. Καπετάνου καταδικάζει η Ν.Δ.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, μέλη του Ρουβίκωνα προχώρησαν σε βανδαλισμούς έξω από το πολιτικό γραφείο του Λαρισαίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστου Καπετάνου.

Όπως ανέφεραν σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αργότερα, η ενέργειά τους ήταν «παρέμβαση στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Καπετάνου, στη Λάρισα, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον απεργό πείνας και πατέρα θύματος των Τεμπών, Πάνο Ρούτσι. Απαιτούμε την άμεση ικανοποίηση όλων των αιτημάτων του».

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με την οποία καταδικάζει τους βανδαλισμούς, καλώντας όλα τα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο πολιτικό γραφείο του Βουλευτή Λάρισας Χρήστου Καπετάνου και καλεί όλα τα κόμματα να πράξουν το ίδιο.

Τα στελέχη μας δεν εκφοβίζονται ούτε πτοούνται από τέτοιου είδους ενέργειες θρασύδειλων τραμπούκων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος