Τον Κώστα Μπέσιο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή αποχαιρετά ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ Θεσσαλονίκης

Tον Κώστα Μπέσιο, ο οποίος πέθανε ξαφνικά χθες το βράδυ, στα 73 του χρόνια, αποχαιρετά ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης. 

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Θεσσαλονίκης αποχαιρετά με θλίψη το σύντροφο Κώστα Μπέσιο και εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται πως «παρέμεινε μέχρι τέλους ενεργός πολίτης και ακολούθησε με συνέπεια, πάθος αλλά και κριτική διάθεση τις ιδέες της Αριστεράς, μέσα από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Ο εκλιπών γεννήθηκε το 1949 και ήταν απόφοιτος της Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στη Διεύθυνση Μνημείων της Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Επίσης ήταν για χρόνια παραγωγός μουσικών εκπομπών για το ραδιόφωνο- τελευταία από τη συχνότητα του 91.4 «στο κόκκινο».

Φοιτητής κατά τη διάρκεια της δικτατορίας, μπλέχτηκε με το αντιδικτατορικό κίνημα και μετά τη μεταπολίτευση οργανώθηκε στο Ρήγα Φεραίο και το ΚΚΕ Εσωτερικού. Πήρε μέρος στις πρώτες μεταδικτατορικές φοιτητικές εκλογές και εκλέχτηκε πρόεδρος στον σύλλογο φοιτητών της Βιομηχανικής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος