Τον έπιασαν με 50 κιλά ηρωίνης στην Πιερία

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στην εθνική οδό στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου, για την σύλληψη ενός ομογενούς 31 ετών από τη Γεωργία, ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές φέρεται ως μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Κατά την επιχείρηση η Δίωξη Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης βρήκε και κατέσχεσε περισσότερα από 51 κιλά ηρωίνης υψηλής καθαρότητας, με προέλευση την Τουρκία. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τον έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν 98 δέματα ηρωίνης επιμελώς κρυμμένα κάτω από ηλεκτρικό πατίνι και μέσα σε φίλτρο ενεργού άνθρακα εντός χάρτινων συσκευασιών. Ο ομογενής προσπάθησε να διαφύγει, προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο και  προέβαλε αντίσταση, αλλά η αστυνομία έχοντας πληροφόρηση ακινητοποίησε το ΙΧ και τον συνέλαβε. Η ηρωίνη προοριζόταν για την “αγορά” της Αθήνας.

Επίσης, εις βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε πρόστιμο από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης για παραβίαση των μέτρων που αφορούν στον περιορισμό της πανδημίας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος