Την μουσικοθεατρική παράσταση “Τρανζίστωρ”, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, για ιερό σκοπό, στο ανοιχτό θέατρο Γαβαλιώτισσας, στην Έδεσσα.
Σύμφωνα με τον κ. Θοδωρή Παπαϊωάννου, εκπαιδευτικό και συγγραφέα, στόχος είναι η δημιουργία Στέγης Φιλοξενίας Καρκινοπαθών και των συνοδών τους. “Το θέατρο θεραπεύει τις ψυχές, ενώ πρόκειται για μία παράσταση στην οποία τα πάντα, σκηνικά, ηθοποιοί, κλπ, είναι καρποί της προσπάθειας της ομάδας.
“Ο Σύλλογος λειτουργεί από το 2002 αλλά πιο ενεργά από το 2004. Ο καρκίνος για εμένα ήταν μία ευλογία, μία ευκαιρία να ξαναγεννηθώ”, τόνισε η κα Δανάη Τριγωνάκη, πρόεδρος Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων, προσθέτοντας ότι αυτός ο χώρος είναι απαραίτητος για τη φιλοξενία ατόμων, τα οποία διαμένουν εκτός Θεσσαλονίκης και η παρακολούθησή τους είναι απαραίτητη κάποιες μέρες, μετά τις δύσκολες θεραπείες, στις οποίες υποβάλλονται.
“Χορηγός του συλλόγου μας είναι ο Θεός, μέσα στη χρονιά πιστεύω ότι θα υλοποιηθεί ο ξενώνας, είμαστε έτοιμοι”, κατέληξε η κα Τριγωνάκη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος