Το σπαρακτικό μήνυμα των γονιών της Μαντλίν: Ευτυχισμένα γενέθλια, σε περιμένουμε – Δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ

Οι γονείς της Μαντλίν ΜακΚάν δημοσίευσαν ένα σπαρακτικό μήνυμα για την κόρη τους που σήμερα θα γινόταν 20 ετών αναφέροντας μεταξύ άλλων «Σε αγαπάμε και σε περιμένουμε. Δεν πρόκειται ποτέ να τα παρατήσουμε».

Η Κέιτ και ο Τζέρι έγραψαν «Χρόνια πολλά Μαντλίν. Εξακολουθείς να αγνοείσαι. Εξακολουθείς να μας λείπεις πολύ. Εξακολουθούμε να σε ψάχνουμε. Για όσο καιρό χρειαστεί».

Το μήνυμα στην επίσημη σελίδα της εκστρατείας για την ανεύρεση του κοριτσιού Find Madelein Campaign στο Facebook συνοδεύεται από μια φωτογραφία που δείχνει το παιδί σε ηλικία τριών ετών με ένα ροζ καπέλο, χαμογελαστό, να κρατά μπάλες του τένις.

Οι ΜακΚάν θα θυμηθούν την κόρη τους «ήσυχα» κατά τη διάρκεια μιας μικρής γιορτής στο σπίτι με τα δεκαοκτάχρονα δίδυμα παιδιά τους Σον και Αμελί.

Κρατούν ακόμα μια αχτίδα ελπίδας ότι η Μαντλίν μπορεί να είναι ακόμα ζωντανή 16 χρόνια μετά την αρπαγή της από ένα διαμέρισμα όπου είχαν πάει για διακοπές στην Πορτογαλία.

Ο θείος του κοριτσιού Μπράιαν Κένεντι δήλωσε: «Δεκαέξι χρόνια και ακόμα να μην ξέρεις πού βρίσκεται είναι πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ακόμα και αν τα νέα ήταν άσχημα, κατά κάποιο τρόπο, θα μας έδιναν κάποιο τέλος. Αλλά χωρίς τέλος υπάρχει ακόμα ελπίδα».

Πηγή: Daily Mail

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος