Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Τα Aria Hotels, η οικογενειακή αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών, εγκαινιάζουν το πλήρως ανακαινισμένο ιστορικό ξενοδοχείο La Divina, στην οδό Αδριανού στο Θησείο, το οποίο υποδέχεται τους επισκέπτες του την 1η Απριλίου 2024.

Το La Divina στεγάζεται σε ένα μοναδικής αισθητικής διατηρητέο νεοκλασικό κτίριο, αφιερωμένο στη θρυλική Μαρία Κάλλας, συνδυάζοντας τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με την πολυτελή απλότητα. Διατηρώντας τη μαγεία του παλιού Ωδείου Αθηνών, και με προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια, δημιουργεί έναν χώρο που αντικατοπτρίζει την αισθητική του παρελθόντος, παρέχοντας ταυτόχρονα σύγχρονες ανέσεις. Οι επισκέπτες του ξενοδοχείου, επιλέγοντας για τη διαμονή τους το La Divina, απολαμβάνουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που πρεσβεύουν τα Aria Hotels, σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής και ιστορικής σημασίας κτίριο που ανακαινίστηκε με απόλυτη προσοχή και επιμέλεια, χωρίς να επηρεαστεί ο χαρακτήρας και η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του.

Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο La Divina υποδέχεται τους επισκέπτες του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας

Το La Divina διαθέτει 12 μοναδικά σχεδιασμένες σουίτες, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για κάθε επισκέπτη που θα ήθελε να συνδυάσει την άνετη και πολυτελή διαμονή, την άμεση πρόσβαση στα σημαντικότερα μνημεία της Αθήνας, καθώς και να ανακαλύψει την πολυδιαφημισμένη «ηλεκτρισμένη» νυχτερινή ατμόσφαιρα του ιστορικού κέντρου.

Τα Aria Hotels συνεχίζουν να ενισχύουν στρατηγικά το χαρτοφυλάκιό τους και να επεκτείνουν δυναμικά την παρουσία τους στην Αθήνα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εμπειρίες φιλοξενίας, εστιάζοντας στην ανάδειξη του πολιτισμού, της αρχιτεκτονικής, και της ιστορίας της Ελλάδας. Το διευρυμένο τους χαρτοφυλάκιο περιλαμβάνει ακίνητα σε διάφορους νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, προσφέροντας ανεπανάληπτες εμπειρίες φιλοξενίας που ανταποκρίνονται επιτυχώς στις ανάγκες του ταξιδιώτη. Σημειώνεται ότι το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels, περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος