Το μυστικό της παρασκευής ψωμιού από γενιά σε γενιά

Η διαδικασία παρασκευής ψωμιού είναι ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική, με τους αρτοποιούς να ζητούν στήριξη εξαιτίας της αύξησης του ενεργειακού κόστους.

Η κάμερα της ΕΡΤ μπήκε σε έναν φούρνο στην Κομοτηνή και μίλησε με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές.

Με αγάπη, μεράκι αλλά και πολύ κόπο ψήνονται τα ψωμιά και μοσχοβολάει ο τόπος. Οι περισσότεροι φούρνοι αποτελούν οικογενειακή υπόθεση από γενιά σε γενιά, μαθαίνοντας την τέχνη, με την αγωνία της επιτυχίας να είναι η ίδια κάθε φορά.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος