Το ΚΘΒΕ “συναντά” και πάλι το κοινό του

Με τρεις μεγάλες παραστάσεις το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος “συναντά” και πάλι το κοινό του: Ελένη του Ευριπίδη, Όρνιθες του Αριστοφάνη, και Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα του Ευγένιου Ο’ Νιλ. Οι συντελεστές των παραστάσεων εξέφρασαν τη χαρά τους γιατί ξαναβρίσκονται με το κοινό ενώ ο καλλιτεχνικός διευθυντής Νίκος Κολοβός ανέδειξε την πολλαπλή παρουσία του Κρατικού Θεάτρου στα θεατρικά δρώμενα.

Η Ελένη του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Βασίλη Παπαβασιλείου, κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Τετάρτη 7 Ιουλίου στο θέατρο Δάσους, με δύο ακόμη παραστάσεις στις 8 και 9 του μήνα.
Οι Όρνιθες του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα, στις 16 και 17 Ιουλίου στο θέατρο Δάσους.
Το ταξίδι μιας μεγάλης ημέρας μέσα στη νύχτα του Ευγένιου Ο’ Νιλ, σε σκηνοθεσία Θανάση Σαράντου στη μονή Λαζαριστών στις 14 και 15 Ιουλίου. Με αυτή την παράσταση επιστρέφει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος μετά από 16 χρόνια η Βέρα Κρούσκα.
Το 7ο Φεστιβάλ Δάσους συμπεριλαμβάνει το Διεθνές Φεστιβάλ, με 19 παραστάσεις από 13 χώρες και διαδικτυακά και δια ζώσης από τις 10 ως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Ρεπορτάζ: Στέλιος Νικητόπουλος

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ