Λίγες ημέρες μετά την επίσημη μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η «Γηραιά Κυρία» θέλησε να ευχαριστήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για την υπέροχη ιστορία όπως χαρακτήρισε τη συνεργασία της μαζί του.
Ο CR7 επέστρεψε και επίσημα στην Premier League, στην ομάδα όπου αγωνίστηκε για 6 χρόνια (2003-2009), την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η Γιουβέντους δεν μπορούσε παρά να ευχαριστήσει τον Πορτογάλο σταρ για την τριετία που συνεργάστηκε μαζί του και τον αποχαιρέτησε γράφοντας:
«Έπειτα από τρία χρόνια μαζί, 133 συμμετοχές, 101 γκολ και πέντε τρόπαια, το κεφάλαιο έκλεισε. Ο δρόμος του Κριστιάνο και της Γιουβέντους χωρίζεται. Ήταν μια υπέροχη ιστορία και όσα γράφτηκαν, θα παραμείνουν αιώνια. Ήταν εκπληκτικό το ταξίδι.
Οι αξέχαστες στιγμές θα ζουν μαζί μας. Θα μπορούσαμε να τις αναπολήσουμε και να τις παρουσιάσουμε ξανά, αλλά δεν θα βοηθούσε αυτό. Όλοι έχουν από μια ξεχωριστή ανάμνηση με τον CR7. Όλοι έχουν κρατήσει ένα συναίσθημα που δεν σβήνει και δεν χάνεται γιατί όλοι θα θυμούνται το συναίσθημα της κοινής διαδρομής. » αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «μπιανκονέρι».
La Juventus saluta @cristiano.
— JuventusFC (@juventusfc) August 31, 2021
Eπιμέλεια: Πάνος Γαλάνης
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος