Την Τρίτη απολογείται ο 29χρονος για τα παγιδευμένα δέματα (video)

Αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες ο 29χρονος συλληφθείς για την αποστολή παγιδευμένων επιστολών στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και σε αξιωματούχους στο εξωτερικό.

Σε βάρος του ασκήθηκαν δύο ποινικές διώξεις για τα παγιδευμένα με εκρηκτικά δέματα, συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, τρομοκρατικές πράξεις προμήθειας και κατοχής εκρηκτικών υλών, με σκοπό τη χρήση τους σε πρόκληση κοινού κινδύνου και τρομοκρατικές πράξεις για παράνομη κατοχή πιστολιών, πυρομαχικών και εκρηκτικών υλών με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό οργανώσεων.

Σύμφωνα με την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί οι ενέργειες του «είναι δυνατόν να βλάψουν τη χώρα». Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί στον Εφέτη Ανακριτή την Τρίτη και σε Τακτικό Ανακριτή την Τετάρτη.

Συγχαρητήρια από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Κωσταντίνο Τσουβάλα επικοινώνησε την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017 ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να τον συγχαρεί για τη σύλληψη του 29χρονου, που φέρεται να εμπλέκεται σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως «όταν η Ελληνική Αστυνομία αφήνεται να κάνει τη δουλειά της, εργάζεται με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα, όταν αποτρέπεται βλέπουμε τα φαινόμενα στο δρόμο».

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση: Βαρύ κατηγορητήριο για τον 29χρονο – Τι δείχνουν τα ευρήματα (video)

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος