Την “Τέχνη της αισιοδοξίας” θα παρουσιάσει αύριο 13 Οκτωβρίου ο Δ. Αντωνίου στην Καλαμαριά

Το νέο του βιβλίο «Η τέχνη της αισιοδοξίας», παρουσιάζει ο θεσσαλονικιός Δημήτρης Αντωνίου θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις και τις ιδέες που τον βοηθούν όλα αυτά τα χρόνια να μην χάνει το χαμόγελό του. Ο Δημήτρης έχει καθηλωθεί σε αναπηρικό καροτσάκι από τα 16 του. Το βιβλίο θέλει να το δωρίσει σε κέντρα αποκατάστασης, παιδοψυχιατρικές μονάδες, βιβλιοθήκες και άλλες δομές, ώστε να βοηθήσει να σχηματιστεί το χαμόγελο σε όποιον το έχει ανάγκη.

Η παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμαριάς την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, στις 17:00, στην αυλή του 7ου Λυκείου- 8ου Γυμνασίου Καλαμαριάς, καθώς έξω από αυτό το σχολείο τον είχε παρασύρει το 2006 ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Κάθε χρόνο στην επέτειο, ο Δημήτρης πραγματοποιεί δράσεις για την οδική ασφάλεια και την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Φέτος όμως, 15 χρόνια μετά το ατύχημα, αποφάσισε να παρουσιάσει το βιβλίο του εκεί, «συμβολικά» όπως λέει.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης και σε συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης θα γίνει και ενημέρωση σε μαθητές για την οδική ασφάλεια. Ένα μεγάλο κομμάτι της ενέργειας και δημιουργικότητάς του, το έχει αφιερώσει όλα αυτά τα χρόνια στο θέμα της ενημέρωσης.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος