Τι ζητούν οι επιχειρηματίες για το άνοιγμα της εστίασης

Η Ένωση Εστιατόρων Θεσσαλονίκης ζητά να ενταχθούν περισσότερες επιχειρήσεις στο πρόγραμμα υποστήριξης της εστίασης. Αυτό μπορεί να γίνει με διεύρυνση των κριτηρίων ένταξης. Δηλαδή ζητούν η μείωση 30% τζίρου στις επιχειρήσεις να ισχύσει 1/11/20 έως 31/03/21 και το πλαφόν να πέσει στις 50.000 αντί για 100.000 ευρώ.

Ρεπορτάζ Στέλιος Νικητόπουλος 

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος