Θετικοί στον COVID–19 οι ανεμβολίαστοι Τσούπο – Μοτίνγκ και Κίμιχ της Μπάγερν Μονάχου

Οι δύο άσοι των Βαυαρών, που είναι ήδη σε καραντίνα, βρέθηκαν θετικοί στον COVID–19, όπως ανακοίνωσε σήμερα (24/11) ο γερμανικός σύλλογος για την περίπτωση του Καμερουνέζου και δημοσίευσε η BILD για εκείνη του Γερμανού.

Αμφότεροι βρίσκονταν σε καραντίνα αρκετές ημέρες, μαζί με τους Σερζ Γκνάμπρι, Μικαέλ Κισάνς και Τζαμάλ Μουσιάλα, αφού ήλθαν σε επαφή με κρούσμα.

«Ο Τσούπο – Μοτίνγκ βρέθηκε θετικός», ενημέρωσε η Μπάγερν. «Ο επιθετικός της Μπάγερν αυτή τη στιγμή απομονώνεται στο σπίτι του και αισθάνεται καλά».

Η ανακοίνωση την νόσησης του Κίμιχ, ήλθε σε ένα σημείο που φαίνεται ότι έχει μεταπεισθεί για να κάνει τελικά το εμβόλιο, βάσει και των λεγομένων του προπονητή της εθνικής Γερμανίας, Χάνσι Φλικ.

«Συνομίλησα με τον Γιόσουα. Νομίζω ότι βρίσκεται σε κατεύθυνση για να κάνει το εμβόλιο. Υποθέτω ότι είχαμε μία καλή συζήτηση. Άκουσα μία ανεκτικότητα από αυτόν. Αλλά θα χρειαστεί να περιμένουμε», ανέφερε για την περίπτωση του νεαρού κεντρικού μέσου.

Οι Βαυαροί είναι ήδη χωρίς τον Νίκλας Σίλε, ο οποίος μόλις έχει αναρρώσει από τον ιό, ενώ ο συμπαίκτης του αμυντικός Γιόσιπ Στάνισιτς βρίσκεται σε απομόνωση αφού βρέθηκε θετικός την περασμένη εβδομάδα.

Χθες (23/11) η Μπάγερν είχε μόνο τέσσερις παίκτες στον πάγκο, στη νίκη της με 2-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ επί της Ντιναμό Κιέβου στην Ουκρανία.

ΠΗΓΗ: SPORTS.ERT.GR

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος