Θεσσαλονίκη: Ζήτησαν από τους μαθητές σχολείου στη Χαλάστρα να φέρουν μαζί τους κουβέρτες (video)

Επέστρεψαν σήμερα στα θρανία οι μαθητές και οι μαθήτριες των νηπιαγωγείων, των δημοτικών σχολείων, των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών όλης της χώρας. Οι μαθητές στο 2ο Δημοτικό Σχολείο στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, ωστόσο, κλήθηκαν να φέρουν μαζί τους εκτός από τις μάσκες και τα προσωπικά τους αντικείμενα και μία κουβέρτα.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Παιδείας τα παράθυρα στις αίθουσες θα πρέπει να ανοίγουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και για τουλάχιστον ένα τέταρτο. Η διευθύντρια του συγκεκριμένου σχολείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημέρωνε τους γονείς για τα μέτρα που θα ληφθούν λόγω κορονοϊού.

«Η σχολική αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται συχνά και καλά. Για τον λόγο αυτό το κάθε παιδί θα πρέπει να έχει μαζί του μια μικρή κουβερτούλα τοποθετημένη σε σακούλα με το όνομά του. Κάθε Παρασκευή θα επιστρέφεται στο σπίτι για πλύσιμο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση. Έτσι σήμερα οι περισσότεροι μαθητές έφεραν από το σπίτι τους μια μικρή κουβέρτα, ώστε να μην κρυώνουν μέσα στις σχολικές αίθουσες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος