Θεσσαλονίκη-Βιασμός 24χρονης: Κατέθεσε ο φερόμενος ως διοργανωτής του πάρτι

Array

Νέα καταγγελία βρίσκεται στα χέρια των εισαγγελικών αρχών,  στο πλαίσιο της έρευνας για τη δράση κυκλώματος μαστροπείας. Ταυτόχρονα, συνεχίζεται η ανακριτική έρευνα για τις καταγγελίες της 24χρονης ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα ξενοδοχείου, στη ΘεσσαλονίκηΤην ίδια ώρα, συνεχίζονται οι καταθέσεις των εμπλεκομένων, ανάμεσά τους και το πρόσωπο που φέρεται ότι διοργάνωσε το πάρτι, γεγονός το οποίο αρνήθηκε. Επίσης, έχουν κατασχεθεί τα κινητά τηλέφωνα -εκτός των τεσσάρων προσώπων που εμπλέκονται- και από άλλα άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στην σουίτα 401.

Από τα πρώτα αποτελέσματα της εξέτασης DNA, βρέθηκε σπερματική κηλίδα στο μανίκι της 24χρονης και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ρούχου της. Στα εσώρουχα και τα επίμαχα σημεία του σώματός της δεν βρέθηκε υλικό.

Παράλληλα, αύριο Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, αναμένεται να παραδοθεί στην ανακρίτρια η τελική έκθεση με τα αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ περί τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας, θα είναι έτοιμα τα αποτελέσματα που εστάλησαν στο ελβετικό εργαστήριο της Βέρνης και έτσι θα βγει το τελικό πόρισμα.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος