Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στην σύλληψη τριών ατόμων που εμπλέκονται σε δύο περιπτώσεις παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών.

 Πρωινές ώρες χθες (01-10-2021), στο πλαίσιο περιπολιών στην Εγνατία Οδό ύψος Κόμβου Προφήτη, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ασπροβάλτας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ. Φορτηγό και συνέλαβαν τον 18χρονο αλλοδαπό οδηγό και τον 21χρονο ομοεθνή συνοδηγό του οχήματος, καθώς διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν 5 παράτυπους μετανάστες.

Μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης στο ύψος του κόμβου Κερδυλλίων στην Εγνατία Οδό, πραγματοποίησαν έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη, καθώς στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκαν 4 αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας και Αγίου Αθανασίου αντίστοιχα, ενώ σημειώνεται ότι οι δύο οδηγοί στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

 

ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος