Θεσσαλονίκη: Τις έταζε καριέρα μοντέλου και καταδικάστηκε για πορνογραφία ανηλίκου

Ακόμη μία υπόθεση με πορνογραφικό υλικό ανηλίκων ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στη Θεσσαλονίκη. 59χρονος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών για πορνογραφία ανηλίκου, ενώ του επιβλήθηκε και χρηματική ποινή, ύψους 18.000 ευρώ. Το 2014 είχε παρασύρει 17χρονες στους Αμπελόκηπους, με την πρόφαση ότι είχε πρακτορείο μοντέλων και τις ανάγκαζε να μετέχουν σε σκηνές πορνό, εκβιάζοντάς τες.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος στην απολογία του παραδέχθηκε μέρος των κατηγοριών που του αποδίδονται, κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, ενώ παρούσες στην αίθουσα ήταν και τα θύματα, που τον αποδοκίμασαν έντονα και ξέσπασαν σε κλάματα μόλις ο ίδιος πήρε ξανά τον δρόμο των φυλακών. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 11,5 ετών. Το δευτεροβάθμιο δικαστήριο δεν του αναγνώρισε ελαφρυντικά, ωστόσο, δέχτηκε πως μία από τις παθούσες είχε συμπληρώσει τα 18 έτη κατά την τέλεση του αδικήματος.

Η δράση του κατηγορούμενου χρονολογείται το 2013. Ο ίδιος φέρεται να προσέγγιζε νεαρά κορίτσια σε νυχτερινά μαγαζιά και, ισχυριζόμενος πως θα τις βοηθήσει για μία καριέρα στο μόντελινγκ, τις έπειθε για φωτογραφήσεις. Στην συνέχεια, τις ανάγκαζε να φωτογραφηθούν σε πιο επίμαχες στιγμές, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και βίντεο στα οποία μάλιστα διακρίνεται και ο ίδιος.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος